JERBE FUNERARE

Jerbe funerare cu preturi in jur de 100 lei

Jerbe funerare realizate din flori proaspete dupa modele traditioanale, la cele mai mici preturi pentru jerbe funerare. Livram gratuit jerbe la cimitir / biserica pentru inmormantare.

Alege jerba funerara dorita si plaseaza comanda online!


BUCHETE FUNERARE

Buchete de flori funerare cu preturi in jur de 150 lei

Buchetele funerare sunt lucrate pe o parte, din flori cu o cromatica specifica - albe sau roz - atent selectate pentru a prezenta un ultim omagiu, la cele mai bune preturi.

Buchete flori pentru inmormantare cu livrare in Bucuresti


COSURI DE FLORI FUNERARE

Cosuri funerare cu preturi in jur de 200 lei

Fa o impresie deosebita oferind cosuri de flori funerare in memoria celui plecat. Aranjamentele funerare in cos de rachita sunt lucrate pe burete de longevitate pentru buna rezistenta in timp, fiind livrate gratuit la capela sau la locul slujbei, in Bucuresti!

Cele mai frumoase cosuri funerare realizate pe loc din flori proaspeteBuchete funerare si jerbe funerare ieftineNu arunca banii pe jerbe sau buchete facute la coltul strazii de florari amatori, din flori trecute si prost asortate! Nu te chinui cu transportul sau depunerea coroanei sau a jerbei funerare, noi iti oferim livrarea gratis oriunde in Bucuresti, deci nu mai pierzi timp si bani cautand florarii ieftine!

Apeleaza la specialistii nostri in design floral!Suntem specializati in aranjamente funerare, jerbe de flori, coroane funerare si buchete sau cosuri de flori pentru inmormantare si lucram orice aranjament funerar doar la comanda, din cele mai proaspete flori selectate pentru fiecare comanda in parte.

Comanda jerbe si buchete funerare cu plata la depunereExperienta ne recomanda pentru orice tip de comanda online, de la buchete de flori funerare, cosuri cu flori sau jerbe si coroane funerare. De aceea, acceptam toate metodele de plata, inclusiv plata ramburs - direct la livrare pentru comanda de jerbe si coroane din floraria noastra. Dorim sa iti fim de ajutor in momentele grele, de aceea includem in valoarea jerbei sau florilor comandate si transportul in Bucuresti, deci nu vei mai plati nimic in plus la livrare!

Apeleaza la noi pentru orice jerba de flori sau buchete si cosuri funerare! Garantam pentru cel mai scurt timp de livrare si cele mai frumoase aranjamente!
COMANDA ONLINE:
Efectueaza comanda online in doar 2-3 minute sau suna-ne si preluam noi comanda pe loc!

Mai ieftin si mai rapid!

Lucram toate comenzile in regim de urgenta, in atelier propriu, la preturi mai mici decat in florarii!
LIVRARE COROANE:
Asiguram livrare gratuita in Bucuresti!

Livrari coroane non-stop!

Pentru depuneri coroane urgent putem livra in 2-3 ore oriunde in Bucuresti!
CONTACT:
Telefon:

0732.97.12.97
(021)212.09.36

comenzi@coroane.com.ro

Orar:  09:00 - 21:00
Livrari Non-Stop
www.coroane.com.ro

Nr.1 in comenzi on-line de jerbe si flori funerare


Mii de clienti multumiti, incepand din 2003! Comanda jerbe funerare in Bucuresti!
  • avem 10 ani experienta in online
  • asiguram depunere coroane oriunde in Bucuresti
  • program de livrari non-stop
  • acceptam plata numerar, direct la livrare
Program: 09-21  |  Livrari: non-stop  |  Telefon: 0732 97 12 97 / 021 212 09 36  |  Termeni si conditii  |  ANPC  |  Contact                     Coroane.com.ro