COROANE FUNERARE IEFTINE

Coroane cu preturi sub 200 lei

Coroane funerare ieftine realizate din flori traditionale - garoafe si crizanteme - intr-o gama de culori sobre, adaptate prezentarii unui sincer omagiu, la preturi minime.

Vezi modele de coroane funerare ieftine si comanda online!COROANE FUNERARE TRADITIONALE

Coroane cu preturi intre 200 lei si 300 lei

Coroane funerare cu modele clasice sau moderne, lucrate din flori selecte - trandafiri, orhidee, crini imperiali, anthurium - in combinatie cu garoafe, crizanteme si gerbera. Coroane potrivite pentru depunere in cadrul oricarei ceremonii funerare.

Alege modelul de coroana traditionala preferat!COROANE FUNERARE DE LUX

Coroane cu preturi peste 300 lei

Coroane funerare cu modele selecte, alcatuite din flori de lux - trandafiri, cale, orhidee imperiala, crini imperiali, anthurium - ornate cu brad natural, feriga olandeza, verdeata si gypsophilla. Cu siguranta reprezinta cea mai buna alegere pentru a face o impresie deosebita in cadrul unei ceremonii funerare memorabile.

Cele mai frumoase coroane funerare cu depunere in Bucuresti!COROANE FUNERARE ROTUNDE

Coroane funerare lucrate pe rotund, din flori proaspete, alese pentru a oferi armonie compozitiei funerare selecte. Fiind realizate in stil occidental, aceste coroane rotunde din trandafiri, crini imperiali, gerbera sau anthurium reprezinta o optiune cu stil, ce va fi cu siguranta remarcata si apreciata in consecinta.

Comanda online coroane funerare pe rotundCauti coroane ieftine sau coroane de lux?Alege un pret coroane funerare in functie de bugetul tau si cu siguranta vei gasi in floraria noastra online mai multe modele de coroane funerare ieftine sau la pret corect. Nu pierde timp si bani cumparand coroane facute in piata si negociand cu vanzatorii de ocazie din flori ramase sau refuzate!

Comanda coroane funerare realizate de florari profesionisti!Suntem cea mai cunoscuta florarie online specializata in coroane funerare, cu 10 ani experienta in comenzi online, iar miile de clienti multumiti reprezinta garantia calitatii florilor si aranjamentelor funerare lucrate in floraria noastra. Coroanele se lucreaza de designeri florali profesionisti, doar la comanda, deci ai garantia ca florile sunt proaspete si special alese pentru coroana funerara comandata!

Comanda coroane online, mai rapid, mai comod si mai ieftinNu pierde timp si bani cautand florarii ieftine! Comanda coroane direct din fata calculatorului si noi facem livrarea in minim 2-3 ore la adresa indicata in comanda! In plus, acceptam plata integrala direct la livrare!

Comanda cu incredere coroane de flori de pe site, iar noi asiguram livrare sau depunere coroane gratuit in Bucuresti!
COMANDA ONLINE:
Efectueaza comanda online in doar 2-3 minute sau suna-ne si preluam noi comanda pe loc!

Mai ieftin si mai rapid!

Lucram toate comenzile in regim de urgenta, in atelier propriu, la preturi mai mici decat in florarii!
LIVRARE COROANE:
Asiguram livrare gratuita in Bucuresti!

Livrari coroane non-stop!

Pentru depuneri coroane urgent putem livra in 2-3 ore oriunde in Bucuresti!
CONTACT:
Telefon:

0732.97.12.97
(021)212.09.36

comenzi@coroane.com.ro

Orar:  09:00 - 21:00
Livrari Non-Stop
www.coroane.com.ro

Nr.1 in livrari coroane funerare in Bucuresti


Mii de clienti multumiti, incepand din anul 2003! Comanda coroane online!
  • avem 10 ani experienta in online
  • asiguram depunere coroane oriunde in Bucuresti
  • program de livrari non-stop
  • acceptam plata numerar, direct la livrare
Program: 09-21  |  Livrari: non-stop  |  Telefon: 0732 97 12 97 / 021 212 09 36  |  Termeni si conditii  |  ANPC  |  Contact                     Coroane.com.ro