Coroane funerare la comanda, florarie online Bucuresti cu livrare non-stop!

LIVRARE COROANE FUNERARE. COMENZI ONLINE

De ce sa faci comanda online pentru coroane, jerbe si buchete funerare?
3 motive: 1. pret coroane si jerbe - mai mic ca in florarii; 2. comoditate - alegi modelul si dimensiunile coroanei si dai comanda in doar 2 minute, direct din fata calculatorului; 3. sistem de plata ramburs - poti plati comanda numerar, la livrare.


Coroane funerare la comanda


Oferim servicii complete de florarie, fiind specializati pe aranjamente funerare. Suntem prompti, preluam comenzi de oroane funerare sau jerbe de flori cu executie pe loc. Punem la dispozitie o paleta de modele variata, atat ca tipuri de flori cat si in ce priveste compozitia coroanei sau jerbei. Realizam coroane funerare traditionale, recomandate ca fiind coroane ieftine datorita florilor folosite, coroane funerare pe rotund - care sunt mai comune in ceremoniile funerare din occident, precum si coroane funerare de lux - lucrate exclusiv din flori selecte pentru o impresie memorabila.

Comenzi coroane si jerbe:  coroane funerare  |  buchete si jerbe funerareToate modelele de coroane funerare sunt executate pe loc, deci pentru orice comenzi de coroane online termenul de livrare este intre 3 si 6 ore, oriunde in Bucuresti. La solicitarea clientului putem face depunere coroane si jerbe direct la biserica, la capela sau la cimitir.Comenzi coroane funerareFloraria noastra reprezinta alternativa la comertul clasic din oras, unde comenzile de coroane se executa de pe o zi pe alta, cu plata integrala sau a unui avans, si implicit timp pierdut pe drum si in negocierea pretului coroanei funerare cu vanzatorii de ocazie. Comanda acum si iti garantam cel mai mic pret online la coroane funerare si seriozitate maxima la livrare.

Experienta si miile de clienti multumiti reprezinta garantia ca poti apela cu toata increderea la serviciile florariei noastre!
COMANDA ONLINE:
Efectueaza comanda online in doar 2-3 minute sau suna-ne si preluam noi comanda pe loc!

Mai ieftin si mai rapid!

Lucram toate comenzile in regim de urgenta, in atelier propriu, la preturi mai mici decat in florarii!
LIVRARE COROANE:
Asiguram livrare gratuita in Bucuresti!

Livrari coroane non-stop!

Pentru depuneri coroane urgent putem livra in 2-3 ore oriunde in Bucuresti!
CONTACT:
Telefon:

0732.97.12.97
(021)212.09.36

comenzi@coroane.com.ro

Orar:  09:00 - 21:00
Livrari Non-Stop
www.coroane.com.ro

Florarie online ~ Comenzi coroane funerare Bucuresti


Mii de clienti multumiti, incepand din anul 2003! Comanda cu incredere jerbe si coroane!
  • avem 10 ani experienta in online
  • asiguram depunere coroane oriunde in Bucuresti
  • program de livrari non-stop
  • acceptam plata numerar, direct la livrare
Program: 09-21  |  Livrari: non-stop  |  Telefon: 0732 97 12 97 / 021 212 09 36  |  Termeni si conditii  |  ANPC  |  Contact                     Coroane.com.ro